JAGGER  COPENHAGEN
Danish (DK)

OM JAGGER

 om JAGGER

image-asset (1).jpeg

JAGGER COPENHAGEN

EST. APRIL 2016
ISTEDGADE · COPENHAGEN.

 

Jagger er resultatet af tidligere michelinkok rasmus oubæks kærlighed til mad - og hans vision om at lave et alternativ til de eksisterende burgerkæder. et sted, hvor maden altid er frisklavet, og hvor råvarerne er af høj kvalitet, med god smag og til en god pris. et sted i byen som er tæt på dig. et sted, hvor du kan møde dine venner eller komme med din familie, og hvor du med god samvittighed kan tage dine børn med. en moderne og urban burgerjoint med kvalitetsburgere tæt på dig.

hos jagger elsker vi mad - og vi er madnørder. derfor går vi op i selv den mindste detalje; hvordan vi hakker vores kød, så det får den perfekte struktur. at vores milkshakes er lavet af friske ingredienser som rigtige jordbær og belgisk chokolade. derfor nørder vi konstant med vores menu og arbejder på at gøre den endnu bedre.

det er de små ting, der gør en stor forskel.

vi laver burgere, som rasmus bedst kan lide dem. med vores jaggerdip, oksekød fra fritgående køer eller vores egen veggiebøf, den perfekte mængde salt og en blød briochebolle fra vores bageri i sønderborg. derfor anbefaler vi, at du spiser din burger i en af vores restauranter. du kan altid få din mad som takeaway eller få det leveret. men du får den rigtige jagger-oplevelse, når du spiser det her hos os.

glæd dig til kombinationen af vores frisklavede burgere og den karakteristiske og uformelle jaggerstemning.

jagger - have it our way!

 
 
jagger_osterbro (2).jpeg
 
 
 

vores værdier

jagger_meat_herpsandgrassfedonly.jpg

Alle ingredienser i vores burgere og tilbehør er nøje udvalgt med fokus på god smag og friske ingredienser. vi går aldrig på kompromis med kvalitet, og vi laver så meget som muligt fra bunden af. for eksempel bager vi vores egne briocheboller og hotdogbrød. alle opskrifter er udviklet af vores stifter; tidligere michelinkok rasmus oubæk.

i det følgende kan du læse mere om de ingredienser, vi er særligt stolte af.

vores egne unikke opskrifter
ALle vores dips er udviklet af rasmus oubæk. det gælder også vores bearnaise, der bliver lavet frisk fra bunden af hver dag. vores barbecuesauce, hotdogrelish og vores veggiebøf er også egen produktion og bliver lavet i vores produktionsfaciliteter i sønderborg.

JAGGER SHAKES
ligesom alt andet på jagger bliver vores shakes også lavet af friske ingredienser. det betyder for eksempel, at vi bruger rigtige jordbær i vores jordbærshake, og at vores chokolade milkshake er lavet af belgisk chokolade.

Oksekød fra fritgående køer i nordjylland
Vores oksekød kommer fra en særligt udvalgt leverandør; nordjysk naturkød. de leverer oksekød af høj kvalitet fra køer, der går på græs minimum 120 dage om året. Det betyder, at de får masser af bevægelse og lever et roligt og frit dyreliv. resultatet heraf er saftigt og magert kød af den bedste kvalitet. desuden er nordjysk naturkød med til at bevare og beskytte naturområder, der ellers er truet af tilgroning. nordjysk naturkød er anbefalet af dyrenes beskyttelse.

dansk velfærdskylling
vores kylling er ligeledes særligt udvalgt og kommer fra de danske familiegårde. her lever kyllingerne et liv med mere plads i et stille og roligt miljø. kyllingerne har fået det statslige velfærdsmærke, og de har altid adgang til mad og frisk vand. på grund af det rolige miljø behandles kyllingerne ikke med antibiotika. vores fried chicken og nuggets bliver paneret af vores personale dagligt, så det altid er friskt og sprødt, når vi serverer det for vores gæster.

vores produktionsfaciliteter i sønderborg
I vores produktion i sønderborg er det jakob oubæk, der står i spidsen. her har vi vores bageri, hvor vi bager briocheboller og hotdogbrød af økologiske ingredienser og efter egen opskrift. derfor er vores brød altid hjemmebagt og lavet med vores egen manitoba melblanding.

vores pulled pork produceres også i sønderborg. her bliver det krydret med jakob oubæks krydderiblanding, før det braiseres og ryges over bøg i 14 timer. vores pulled pork er lavet af dansk frilandsgris, der har det statslige velfærdsmærke og er anbefalet af dyrenes beskyttelse.

jagger_fasterfood_2016est6 (1).jpg
jagger_fasterfood_20178 (1).jpg
jaggerff_food (2).jpg
JAGGER_shakes (1).jpg
 
 

GENEREL INFORMATION

 

restauranter:

  • Ingen bordreservation.

  • Alle restauranter har gratis wifi.

  • alle restauranter er egnede til grupper. er i en større gruppe, anbefaler vi dog jagger på købmagergade, istedgade & nørrebrogade.

  • ALLe restauranter, undtagen Jagger amagebrogade, serverer alkohol.


SERVICE:

  • vi tilbyder levering gennem vores leveringspartnere hos wolt.

  • vi tilbyder catering til større arrangementer.

  • vi tilbyder gavekort, som kan købes i alle restauranter. ved køb af mere end 10 gavekort benyttes bestillingsformularen på siden “gavekort”.
     

madALLERGi og madiNTOLERANCE:

GET | J.F.F.—ALLERGENELISTE (DK)  

GET | J.F.F.—INGREDIENSLISTE (DK)

for mere information spørg venligst personalet
inden bestilling.

PRESSE & PR:

JYDSKE VESTKYSTEN/JV.DK
10.01.2019

HIP FASTFOODKÆDE STÅR BAG SØNDERJYSK BURGERBOLLE-FABRIK

MITKBH.DK/MAD I BYEN/ØSTERBRO
15.11.2018

ÅBNER FREDAG: SÅ FÅR ØSTERBRO ENDELIG SIN EGEN JAGGER BURGERBAR

POLITIKEN.DK/IBYEN
1.12.2017

SEKS HJERTER: JAGGER ER SÅDAN EN BURGERBAR, MAN ELLERS KUN KAN DRØMME OM
.

AOK
04.05.2017

JAGGER UDVIDER MED NYE BURGERBARER I TO BYDELE

POLITIKEN
03.05.2017

SNART KAN MAN OGSÅ PÅ FREDERIKSBERG DULME TØMMERMÆNDENE MED BURGERE FRA JAGGER

AOK
16.12.2016

HYPET VESTERBRO-BURGERBAR
ÅBNER PÅ AMAGERBRO

BØRSEN
20.05.2016

BEARNAISE-CHEFEN ER
HOPPET PÅ BURGERTOGET

EUROMAN
15.04.2016

MICHELIN-KOK HAR LÆRT
AF MCDONALD’S: ”VI VIL
GIVE BILLIGE GODE
BURGERE TIL FOLKET

POLITIKEN — IBYEN
12.04.2016

NY BURGERBIKS:
MICHELIN-KOK FINDER
INSPIRATION HOS MCDONALD'S

MX METRO EXPRESS
12.04.2016

SPIONEREDE PÅ MCD:
MICHELIN-KOK VIL VINDE
DANSK BURGERKRIG

SMAGOGBEHAG
14.03.2016

OUBÆK ÅBNER JAGGER

 
jaggerff_food11 (1).jpg
jaggerff_food8 (1).jpg