Jagger Frederiksberg

Find os her

Falkoner Allé 84, 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Alle ugens dage: 11:00 - 22:00

Jagger - burger på Frederiksberg

Menu og kvalitet hos Jagger

Inspireret af tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæks passion for mad, sikrer begge vores Frederiksberg-lokationer, at kvalitet og økologi er i højsædet – fra vores håndplukkede ingredienser til den kærlighed, vi lægger i hver burger. Uanset om du besøger os på Falkoner Alle 84 eller i Frederiksberg Centret, venter der dig en menu fuld af smag og kvalitet, herunder vores signaturburgere og frisklavede tilbehør.

Hver dag fremstiller vi vores egen bearnaisesauce fra bunden, og vores burgerboller, som er økologiske, bager vi også selv. Vi bruger kun økologisk oksekød fra Spis Min Gris. Menuen er bred og indeholder et udvalg af retter, der passer til enhver smag, herunder vegetariske muligheder. Tag for eksempel vores Veggie Burger med vores egen økologiske veggiebøf eller vores Halloumi Burger.

28
seats

bestilling og Take away

Vi anbefaler, at du nyder din burger frisklavet i en af vores restauranter på Frederiksberg. Uanset om du foretrækker at spise på stedet eller tage den med hjem, er Jagger Frederiksberg klar til at tage imod din bestilling. Når du bestiller gennem vores app, BUZZ CPH, kan du også få din burger leveret direkte til din dør. Download vores app, BUZZ CPH, hvor du både kan bestille til afhentning og levering.

Vores kærlighed til mad og kvalitetsråvarer er kernen i alt, hvad vi gør. Besøg os på en af vores Frederiksberg-adresser og oplev vores dedikation til god smag og kvalitet. Uanset hvilken af vores Frederiksberg-lokationer du vælger, lover vi en brugeroplevelse, der forener det bedste fra Jagger med Frederiksbergs lokale stemning.

Kontakt os

OFFICE OPening hours

KONTORETS Åbningstider

general information