Jagger Indre By

Find os her

Købmagergade 43, 1150 København K

Åbningstider

Søndag - Onsdag: 11:00 - 21:00 Torsdag: 10:30 - 21:00 Fredag - Lørdag: 10:30 - 23:00

Jagger - burger i Indre By

Menu og kvalitet hos Jagger

Jaggers grundlægger, tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæk, har inspireret os til aldrig at gå på kompromis med kvalitet. I hjertet af København K lover vi en brugeroplevelse, hvor kun det bedste er godt nok. På Jagger får du altid frisklavet mad af høj kvalitet, hvilket sikrer god smag til overkommelige priser.

Vores menu på Købmagergade er dedikeret til den ægte burgerelsker med alt fra klassiske burgere til lækre sides – alle lavet med fokus på friske, økologiske ingredienser. Dagligt laver vi vores bearnaisesauce helt fra bunden, og vores burgerboller, som er økologiske, bager vi også selv. Vi anvender udelukkende økologisk oksekød fra Spis Min Gris. Menuen er bredt sammensat med valgmuligheder, der imødekommer enhver smag, herunder vegetariske alternativer. Prøv for eksempel vores Veggie Burger med egen økologiske veggiebøf eller vores Halloumi Burger.

60
seats

bestilling og Take away

Hos Jagger København K gør vi det nemt for dig at nyde din burger, hvor end du ønsker det. Vores app, BUZZ CPH, tilbyder nem bestilling, så du hurtigt kan få dine favoritter leveret direkte til din dør eller til afhentning i restauranten.

Vores passion for mad afspejles i alt, hvad vi gør, og vi går op i selv den mindste detalje. Fra perfekt hakket oksekød til de lækreste milkshakes på ægte jordbær eller belgisk chokolade. Opdag Jagger på Købmagergade og lad os vise dig, hvorfor vi er kendte for vores kvalitet og kærlighed til mad – lige midt i København K.

Kontakt os

OFFICE OPening hours

KONTORETS Åbningstider

general information