Jagger Nordhavn

Find os her

Göteborg Pl. 19, 2150 København

Åbningstider

Søndag - Onsdag: 11:00 - 21:00 Torsdag - Lørdag: 11:00 - 22:00

Jagger - burger i Nordhavn

Menu og kvalitet hos Jagger

Skabt af den tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæk står Jagger for kærlighed til mad og en vision om at skabe et unikt burgersted, der er et alternativ til de traditionelle kæder. Hos Jagger Nordhavn får du mad, der er frisklavet med de bedste råvarer, hvilket sikrer en god smag til en fair pris. Et ideelt mødested for venner og familie, hvor alle kan føle sig hjemme. Vores menu er en hyldest til burgeren - opgraderet med ingredienser af højeste kvalitet. Nyd vores burgere, lækre Sides og unikke dips – alle fremstillet med øje for detaljen og med friske råvarer. Vores burgerboller er økologiske, oksekødet er økologisk og fra Spis Min Gris, og med vores vegetariske burgere er der noget for enhver smag.

25
seats

bestilling og Take away

Vi elsker, når du spiser med os, men hos Jagger Nordhavn tilbyder vi også takeaway, så du kan nyde din burger, hvor du vil. Bestil let gennem vores app, BUZZ CPH, hvor du både kan bestille din mad til afhentning og levering.

Hos Jagger er vi drevet af en passion for mad, og vi går op i selv de mindste detaljer – fra den perfekte hakning af økologisk oksekød til den belgiske chokolade i vores milkshakes. Vores engagement i service er lige så stor, og du skal glæde dig til at møde de mennesker, der gør Jagger Nordhavn til noget helt specielt. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Kontakt os

OFFICE OPening hours

KONTORETS Åbningstider

general information