Jagger Nørrebro

Find os her

Nørrebrogade 114, 2200 København

Åbningstider

Søndag - Torsdag: 11:00 - 22:00 Fredag - Lørdag: 11:00 - 23:00

Jagger - burger på Nørrebro

Menu og kvalitet hos Jagger

Jagger er stiftet af tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæk. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, og vi laver altid vores burgere af de bedste råvarer. På den måde kan du nyde din burger med god samvittighed.

På Jagger Nørrebro laver vi mad med kvalitet i fokus. Hver dag tilbereder vi vores bearnaisesauce fra bunden, vores burgerboller er økologiske og fremstillet i vores eget bageri og vi anvender økologisk oksekød fra Spis Min Gris. På vores menu er der noget for enhver smag, herunder vegetariske muligheder. Vi laver vores egen økologiske veggiebøf til vores Veggie Burger og benytter økologisk halloumi til vores Halloumi Burger.

77
seats

bestilling og Take away

Om du ønsker at nyde din burger i vores restaurant med kig til Nørrebrogade eller derhjemme, gør Jagger Nørrebro det let for dig. Med BUZZ CPH-appen kan du hurtigt bestille din favorit burger til både afhentning og levering. Vores passion for mad er stor, og det ses i alt, hvad vi gør. Fra den omhyggelige tilberedning af vores økologiske oksekød til de lækre milkshakes – hver detalje er vigtig for os. 

Kontakt os

OFFICE OPening hours

KONTORETS Åbningstider

general information