Jagger Sluseholmen

Find os her

Sluseholmen 12a, 2450 København Sv

Åbningstider

Alle ugens dage: 11:00 - 21:00

Jagger - burger på Sluseholmen

Menu og kvalitet hos Jagger

Hos Jagger har vi en passion for mad - og vi er madnørder. Det er grunden til, at vi går op i hver eneste lille detalje; fra hvordan vi hakker vores økologiske kød for at opnå den ideelle struktur, til vores milkshakes, som er lavet med friske ingredienser som ægte jordbær og belgisk chokolade. Vi dedikerer os til konstant at forbedre vores menu, fordi vi mener, det er de små ting, der gør den store forskel.

Vi har et særligt samarbejde med Spis Min Gris, hvor dyrevelfærd og kvalitet går hånd i hånd og sikrer, at alt vores oksekød er økologisk. Denne tilgang garanterer, at hver burger ikke bare mætter, men også smager godt og er lavet af ordentlige råvarer.

14
seats

bestilling og Take away

Vi anbefaler, at du spiser din burger helt frisk i vores restaurant. Men uanset om du foretrækker at nyde din burger hos os eller tage den med hjem, er Jagger Sluseholmen klar til at hjælpe med din bestilling. Når du bestiller i vores app, kan du naturligvis også få din burger leveret lige til døren.

Hent vores app, BUZZ CPH, hvor du får hurtig adgang til bestilling, loyalitetsprogram, rabatter og meget mere. I din BUZZ CPH app kan du både bestille til afhentning og levering.

Kontakt os

OFFICE OPening hours

KONTORETS Åbningstider

general information