Jagger Strandlodsvej

Find os her

Strandlodsvej 15A, 2300 København S

Åbningstider

Alle ugens dage: 11:00 - 22:00

Jagger - burger på Strandlodsvej

Menu og kvalitet hos Jagger

Jagger er født ud af tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæks passion for madlavning og hans vision om en burgerrestaurant, der overgår det sædvanlige. Vi lover altid frisklavet mad lavet af de bedste råvarer. Vores menu har fokus på den klassiske burger, dog lavet med friske råvarer af den bedste kvalitet. Vores hjemmelavede bearnaise, økologiske burgerboller fra eget bageri og økologisk oksekød fra Spis Min Gris vidner om vores kærlighed til mad. Vi tilbyder et bredt udvalg af brugere, inklusiv vegetariske alternativer, for at imødekomme enhver smag.

16
seats

bestilling og Take away

Vi håber, at du vil nyde din burger i vores hyggelige lokaler på Strandlodsvej. Men uanset din præference, står Jagger klar til at opfylde dine ønsker. Bestil nemt gennem vores app, BUZZ CPH, for levering direkte til din dør eller for afhentning.

Hos Jagger er mad vores passion. Vi går op i hver eneste detalje – fra det perfekt hakkede økologiske oksekød til de frisklavede milkshakes af ægte jordbær og belgisk chokolade. Besøg os og oplev vores fokus på god mad og god service, der gør Jagger på Strandlodsvej til noget helt særligt.

Kontakt os

OFFICE OPening hours

KONTORETS Åbningstider

general information