Jagger Valby

Find os her

Valby Langgade 45, 2500 København

Åbningstider

Søndag - Onsdag: 11:00 - 21:00 Torsdag - Søndag: 11:00 - 22:00

Jagger - burger i Valby

Menu og kvalitet hos Jagger

Skabt af den visionære tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæk, er Jagger et symbol på kærlighed til mad og et ønske om at tilbyde et alternativ til de traditionelle burgerkæder. Hos Jagger Valby serverer vi altid mad lavet fra bunden med de bedste råvarer, hvilket sikrer en fantastisk smag til en god pris.

Vores menu er en hyldest til burgeren, dog opgraderet med ingredienser af førsteklasses kvalitet. Fra vores saftige burgere til de sprøde Sides og unikke dips. Vi fremstiller vores bearnaise fra bunden dagligt, vores burgerboller er økologiske og produceret i vores eget bageri, og vi bruger økologisk oksekød fra Spis Min Gris. Med et bredt udvalg, inklusive vegetariske muligheder, sikrer vi, at der er noget for enhver smag.

16
seats

bestilling og Take away

Vi opfordrer til, at du nyder din burger frisklavet hos os. Men om du foretrækker at spise her eller tage den med hjem, er Jagger Valby parat til at imødekomme dine ønsker. Ved bestilling gennem vores app, BUZZ CPH, er det også muligt at bestille til afhentning eller få din burger leveret direkte til din dør. I vores APP finder du desuden flere fordele, eksklusive tilbud og rabatter.

Vores kærlighed til mad er stor, og det kommer til udtryk i hver eneste detalje. Vi går højt op i, hvordan vores økologiske kød hakkes for den perfekte struktur, og hvordan vores milkshakes mixes med ægte jordbær eller belgisk chokolade. Herudover er god service vores store passion, så kig forbi og mød de mennesker, der gør Jagger i Valby til noget helt særligt. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Kontakt os

OFFICE OPening hours

KONTORETS Åbningstider

general information