Jagger Vanløse

Find os her

Jernbane Allé 45C, 2720 Vanløse

Åbningstider

Søndag - Onsdag: 11:00 - 21:00 Torsdag - Lørdag: 11:00 - 22:00

Jagger - Burger i Vanløse

Menu og kvalitet hos Jagger

Med udgangspunkt i den tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæk’s vision, tilbyder Jagger altid mad lavet fra bunden med de bedste råvarer. Vi lover en smagfuld oplevelse til overkommelige priser - perfekt for familie og venner. Hos os er børn altid velkomne, og fremragende service er en af vores kerneværdier. Vores menu er dedikeret til den klassiske burgeroplevelse, dog med fokus på ingredienser af god kvalitet. Derfor nørder vi hver eneste detalje; fra vores hjemmelavede bearnaise, økologiske boller og oksekød fra Spis Min Gris til vores milkshakes, som er skabt med friske ingredienser såsom ægte jordbær og belgisk chokolade.

13
seats

bestilling og Take away

Vi opfordrer til at nyde din burger hos os, men tilbyder også takeaway gennem vores BUZZ CPH app. Bestil i appen for afhentning eller levering og nyd de fordele, vores loyalitetsprogram og specielle tilbud giver.

Hos Jagger er mad vores store passion. Vi er madnørder, der værdsætter hvert trin i tilberedningsprocessen. Det sikrer en uovertruffen kvalitet og smag. Besøg os og oplev vores frisklavede burgere og den uformelle Jagger vibe på Jagger i Vanløse.

Kontakt os

OFFICE OPening hours

KONTORETS Åbningstider

general information