Jagger Vesterbro

Find os her

Istedgade 62, 1650 København

Åbningstider

Søndag - Torsdag: 11:00 - 22:00 Fredag - Lørdag: 11:00 - 23:00

Jagger - burger på Vesterbro

Menu og kvalitet hos Jagger

Jagger blev skabt af tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæk, drevet af hans kærlighed til mad og en vision om at tilbyde et kvalitetsalternativ til traditionelle burgerkæder. På Jagger får du altid frisklavet mad og råvarer af god kvalitet. Det sikrer god smag til rimelige priser. Hos os  kan du komme med venner og familie, og du kan med god samvittighed tage dine børn med. Jagger er en moderne og urban restaurant med kvalitetsburgere tæt på dig.

Vores menukort er en hyldest til den klassiske burger, men med fokus på ingredienser af god kvalitet. Fra saftige burgere til friske Sides og vores egne dips. Vi laver vores bearnaise frisk fra bunden af hver dag, vores burgerboller er økologiske og lavet på vores eget bageri, og vi bruger økologisk oksekød fra Spis Min Gris. Vores menu inkluderer noget for enhver smag, herunder vegetariske alternativer. Vi laver selv vores økologiske veggiebøf til vores Veggie Burger, og bruger økologisk halloumi i vores Halloumi Burger.

58
seats

bestilling og Take away

Vi anbefaler, at du spiser din burger helt frisk i vores restaurant. Men uanset om du foretrækker at nyde din burger på stedet eller tage den med hjem, er Jagger Vesterbro klar til at opfylde dine burgerønsker. Når du bestiller i vores app, kan du naturligvis også få din burger leveret lige til døren.

Hent vores app, BUZZ CPH, hvor du får hurtig adgang til bestilling, loyalitetsprogram, rabatter og meget mere. I din BUZZ CPH app kan du både bestille til afhentning og levering.

Hos Jagger elsker vi mad, og vi er madnørder. Derfor er der tænkt over enhver detalje. For eksempel hvordan vores økologiske oksekød hakkes, så det får den perfekte struktur, eller hvordan vores milkshakes laves med rigtige jordbær eller belgisk chokolade. Derudover er god service vores store passion, så kom ind og mød de mennesker, der gør Jagger til et særligt sted på Vesterbro. Vi glæder os til at tage imod dig.

Kontakt os

OFFICE OPening hours

KONTORETS Åbningstider

general information